Ježkov nahrbtnik in gledališka predstava

 

Kraj dogodka: Kulturni center Rogaška Slatina  |  Datum dogodka: četrtek, 10. oktober 2019, ob 17. uri

Otroke vabimo na ogled gledališke predstave Cepetavček v izvedbi gledališča KU-KUC, ki vam obljubljajo, da vam bo ob gledanju predstave lepo in na trenutke vam bo celo zastal dih. Ob tej priložnosti bomo pričeli z 10. sezono bralne značke za otroke Ježkov nahrbtnik.

Se spomnite Cepecepetavčka? Se spomnite Polonce in gospoda paznika s kapo na štiri vogale? Odcepetajte z nami v čas, ko smo se otroci v travi igrali z lesenimi poleni. Naj vas ponese ena najlepših zgodbic za otroke nazaj v otroštvo in čase, ko smo verjeli, da igrače ponoči oživijo.
Kultno slikanico Leopolda Suhodolčana in Jelke Reichman so v gledališču KU-KUC postavljali na oder nežno, da je ne bi popackali z barvami današnjega časa. Besede so pisali skrbno in hiške postavljali po vrsti, kot so stale takrat in ob tem prišli do velikega spoznanja, da je Cepetavček danes, bolj kot kadar koli prej, živ in blizu današnjim otrokom. Smejali se boste, dih vam bo zastal in lepo vam bo, ko se boste vrnili z njihovim Cepetavčkom iz muzeja igrač.

Vse dejavnosti ob Tednu otroka so namenjene otrokom iz Rogaške Slatine, Rogatca in okolice. Vabljeni!

Dogodek se fotografira.