Glasna tišina poželenja

 

Kraj dogodka: Knjižnica Rogaška Slatina  |  Datum dogodka: ponedeljek, 19. marec, ob 18. uri

Božidar Veljković bo predstavil knjigo Glasna tišina poželenja, v kateri opisuje odnose med moškim in žensko na intimni ravni. Z vsebino knjige lahko bralec odtopi hladno tišino, ki prekriva prijetno lepoto poželenja do spolnosti, do življenja.

V knjigi Glasna tišina poželenja najdete razodevanje razlogov, zaradi katerih smo velikokrat premišljevali, se obotavljali ali se bali, namesto da bi se prepustili sebi in uživali.

"Spolna komunikacija ali odnosi med žensko in moškim so prvinska in najstarejša oblika eksistence človeka. Tisti, ki ne komunicira, nima stikov z ljudmi, ne bere in ne posluša glasbe ter v sebi ne najde zadovoljstva – dejansko umira" P. Neruda

Resnično zadovoljstvo človek najde v sebi šele takrat, ko se uresničuje s svojo drugo polovico. Kakovost človeškega življenja je primarno določena s kakovostjo njegove spolnosti, če to priznamo ali ne. Z besedili v tej knjigi boste z nekom, ki vas bo razumel in s katerim lahko delite svoje skrivnosti.

Z branjem besedil lahko odtopite hladno tišino, ki prekriva prijetno lepoto vašega poželenja do spolnosti, do življenja. Človek obstaja samo, dokler v njem živita radovednost in upanje (vir: Bukla, 2018).