Gledališka predstava

 

Kraj dogodka: Dvorana Kulturega centra  |  Datum dogodka: torek, 4. oktober ob 17. uri

Prisrčna zgodba, polna prijetnih misli, bogatih kostumov in iskrivih dialogov, je potrkala na srca mnogih odraslih, predvsem pa razkrila skrivnosti o najboljših prijateljih, sprejemanju drugačnosti in premagovanju dobrega nad zlim mnogim otrokom.

Zgodba se dogaja v kopalnici deklice Polonce. V njej stoji star pralni stroj, ki ga je oživila Polončina ljubezen. Postal je čudežni pralni stroj, ki z vsakim pranjem Polonci pričara drugega pravljičnega junaka. Iz stroja pokukajo snežinka Minka, dvorski norček Zvonko in hudobna čarovnica Črnomila. Vsak od njih ji zaupa pomembno skrivnost o ljubezni in prijateljstvu.

Predstava navdušuje s svojim sporočilom, ki jih otrokom na najbolj zabaven način podajo pravljični junaki. V njej ne manjka milnih mehurčkov, odlične glasbe, plesa, humorja in sodelovanja otrok - ti pomagajo Polonci zložiti obleke po barvah, oživiti star pralni stroj in s poljubčki premagati hudobno čarovnico Črnomilo.

Opozorilo: Vsi, ki si boste ogledali predstavo, boste na svoj pralni stroj odslej gledali čisto drugače (vir:Sititeater).