Prireditve

IZPOSOJA GRADIVA PO PREDHODNEM NAROČILU V KNJIŽNICI ROGAŠKA SLATINA IN ENOTI ROGATEC

Zaradi epidemije in interventnih ukrepov je Knjižnica Rogaška Slatina vključno z enoto v Rogatcu spet primorana zapreti svoja vrata. Ker pa se zavedamo vloge knjižnic in knjige v življenju posameznika, bomo s ponedeljkom, 26. oktobra 2020, v obeh enotah knjižnice izvajali izredno storitev za že vpisane člane Knjižnice Rogaška Slatina – prilagojeno izposojo knjižničnega gradiva..POMEMBNA NAVODILA!

1. Vsak član lahko naroči gradivo (leposlovje ali stroka) po dogovoru glede na lastne potrebe. Naročila v KNJIŽNICI ROGAŠKA SLATINA sprejemamo vsak ponedeljek, torek, četrtek ali petek med 8. in 14. uro in sredo med 10. in 17. uro na telefonski številki 03 818 57 80 in 03 819 24 23 ZA NAROČILA IZ OBEH ENOT.

Naročila v KNJIŽNICI ROGATEC sprejemamo v sredo med 10. in 17. uro na telefonski številki 03 819 07 30

2. Naročila preko portala MOJA KNJIŽNICA so zelo dobrodošla, le da počakajte na klic knjižničarja, s katerim se boste dogovorili za dan in uro prevzema.

3. Naročeno gradivo bomo po vrstnem redu klicev in rezervacij preko portala pripravili v vrečke, člani pa ga bodo ob točno določeni dogovorjeni uri prevzeli pred vhodom v izbrani knjižnici po zgoraj navedenem urniku.

4. Po telefonu se identificirajte s številko članske izkaznice.

5. Ob naročilu pripravite/napišite: avtorja, naslov in letnico gradiva. To je obvezno pri naročilu strokovnega gradiva. Če izbor gradiva (samo leposlovje) prepustite knjižničarjem, le-te seznanite o vrsti, žanru ipd., ki bi ga želeli. Svetujemo, da pred oddajo naročila preverite razpoložljivost želenega gradiva na www.cobiss.si.

6. Trenutno izposojenega gradiva ne sprejemamo nazaj, vrnili ga boste, ko bo knjižnica ponovno odprta po rednem urniku.

V primeru, da gradivo ne morete prevzeti osebno, vam izjemoma ponujamo tudi dostavo na dom. PROSIMO, DA V TEM PRIMERU OB NAROČILU GRADIVA NAVEDETE TOČEN HIŠNI NASLOV IN TELEFONSKO ŠTEVILKO. Vsi postopki priprave gradiva bodo izvedeni z upoštevanjem navodil NIJZ.

Vaša Knjižnica Rogaška Slatina

Bilo je nekoč med Bočem in Donačko goro

Vabljeni k ogledu domoznansko obarvane Facebook strani »Bilo je nekoč med Bočem in Donačko goro«, ki vas bo s sliko in besedo popeljala v bogato kulturnozgodovinsko preteklost domačih krajev.Dobrodošli v knjižnico!

Spoštovani uporabniki, vabljeni v Knjižnico Rogaška Slatina, dnevno sobo mesta!
V mesecu juniju 2020 bosta knjižnici v Rogaški Slatini in v Rogatcu odprti po rednem delovnem času, v mesecih juliju in avgustu pa v veljavo stopi poletni delovni čas.


Ježkove pravljice v Rogaški Slatini

Kraj dogodka: Knjižnica Rogaška Slatina  |  Datum dogodka: četrtek, 5. marec 2020, ob 17. uri

Naše najmlajše vabimo na poslušanje pravljice in ustvarjanje na temo pravljice.Ježkove pravljice v Rogatcu

Kraj dogodka: Knjižnica Rogatec  |  Datum dogodka: sreda, 4. marec 2020, ob 17. uri

Naše najmlajše vabimo na poslušanje pravljice in ustvarjanje na temo pravljice.Pogovor ob knjigi

Kraj dogodka: Knjižnica Rogaška Slatina  |  Datum dogodka: ponedeljek, 2. marec 2020, ob 18. uri

Vabimo vas na predstavitev knjige Učinkovita implementacija tržnih strategij, ki jo je napisala dr. Amadea Dobovišek, ki že dvajset let deluje kot menedžment svetovalka v okviru svojega podjetja Publi Una, d. o. o., v Ljubljani.


Zimske ustvarjalnice v Knjižnici Rogatec

Kraj dogodka: Knjižnica Rogatec  |  Datum dogodka: četrtek, 27. februar, ob 10. uri

Otroke vabimo na ustvarjalno počitniško dopoldne, kjer bomo ustvarjali na temo zime.